Wij van Groen Infra BV staan voor kwalitatief goed werk en persoonlijk contact. Onze medewerkers zijn vakmensen die professioneel werk leveren en kennis van zaken hebben. Wanneer u vakkundig advies nodig hebt, bent u bij ons aan het juiste adres. Ook vinden we het belangrijk om korte lijnen te houden in het contact met onze klanten. Bij ons bent u verzekerd van persoonlijke aandacht voor u en uw project.

In 2013 is Groen Infra BV begonnen als eenmanszaak. Sinds die tijd hebben we vele grote en kleine projecten met succes mogen afronden. Het bedrijf is gegroeid en we zijn steeds meer verschillende diensten gaan aanbieden. U kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met wegenbouw, tuinaanleg en grondwerk. Inmiddels leveren we ook al een tijd machinaal werk en bieden we onze eigen machines aan voor verhuur.

In 2020 zijn we van eenmanszaak overgegaan op een BV met 10 medewerkers. We zijn trots op de stappen die we hebben gemaakt en het mooie werk dat we hebben geleverd. Tegelijkertijd kijken we uit naar de toekomst en alle mooie projecten die ons nog te wachten staan. Onze medewerkers zijn enthousiast en zitten boordevol energie!

We werken in de Randstand en daarbuiten, benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact op. We hopen ook u te kunnen helpen. Als u geïnteresseerd bent, neem dan vooral contact met ons op. Wij van Groen Infra BV zien naar u uit!